Pohjanmaan SDP otti kantaa sote-uudistuksen pysäyttämisen puolesta

 

 

 

 

 

 

 

Sote-uudistus on pysäytettävä.

Hallituksen sote-uudistus on nyt kokonaisuudessaan, lukuisine lakeineen, eduskunnan käsittelyssä. Yle uutisoi tänään, että kolme viidestä suomalaisesta toivoo, että sote-uudistus ei toteudu tässä muodossa. Tämä on täysin mahdollista ja uudistus kannattaakin pysäyttää nyt.

Pohjanmaan SDP:n piirihallitus kokoontui la 24.3.2018 Lapualla ja hyväksyi kannanoton, joka löytyy linkin takaa. Alueen kuntien ja hallituspuolueiden kansanedustajien on nyt oltava aktiivisia asiassa.

Sote-uudistus voidaan pysäyttää ilman katastrofia

Kunnilta on pyydetty lausuntoja sote- ja maakuntauudistuksen eri osiin liittyen, mutta kokonaisuudesta ei missään vaiheessa. Helsingin kaupunki on jättämässä oma-aloitteisesti lausunnon sote-kokonaisuudesta ja mielestämme Pohjanmaan kuntien on toimittava samoin.

Uudistus on mahdollista pysäyttää, eikä se aiheuta katastrofia.

Sote-uudistus on pysäytettävä.Hallituksen sote-uudistus on nyt kokonaisuudessaan, lukuisine lakeineen, eduskunnan käsittelyssä. Yle uutisoi tänään, että kolme viidestä suomalaisesta toivoo, että sote-uudistus ei toteudu tässä muodossa. Tämä on täysin mahdollista ja uudistus kannattaakin pysäyttää nyt. Pohjanmaan SDP:n piirihallitus kokoontui tänään Lapualla ja hyväksyi kannanoton, joka löytyy linkin takaa. Alueen kuntien ja hallituspuolueiden kansanedustajien on nyt oltava aktiivisia asiassa.Kunnilta on pyydetty lausuntoja sote- ja maakuntauudistuksen eri osiin liittyen, mutta kokonaisuudesta ei missään vaiheessa. Helsingin kaupunki on jättämässä oma-aloitteisesti lausunnon sote-kokonaisuudesta ja mielestämme Pohjanmaan kuntien on toimittava samoin. Uudistus on mahdollista pysäyttää, eikä se aiheuta katastrofia.Lue koko kannanotto: https://pohjanmaa.sdp.fi/sote-uudistus-voidaan-pysayttaa-ilman-katastrofia/

Julkaissut Pohjanmaan Sosialidemokraatit 24. maaliskuuta 2018

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>