Ei yhtään vanhusta omaisten ulottumattomiin SDP Vaasa 13.3.2018

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa Vaasaan keskustelutilaisuuteen

Vuorikoti, juhlasali

ti 13.3.2018

klo 16.15-18.15

Kahvitarjoilu!

Vaasan kaupunginsairaalan vuodeosastojen sulkeminen on johtanut siihen, että vanhuksia on lähetetty naapurikuntiin jopa 100 km päähän omaisistaan hoidettavaksi. Kaupunginsairaalan osastojen sulkemisen lisäksi syynä on pula tehostetun palveluasumisen paikoista ja ettei kaikkia vanhuksia voida hoitaa kotihoidossa.

Vaasan valtuuston demariryhmä ehdotti helmikuun valtuuston kyselytunnilla, että kaupunki avaisi viime syksyn suunnitelmien mukaisesti yhden uuden osaston siihen asti, että kaikille vanhuksille saadaan paikka hyvästä hoidosta muualla. Meidän mielestämme yhtään vanhusta ei saa lähettää omaisten ulottumattomiin.

Tule keskustelemaan, jakamaan kokemuksesi tai kuulemaan Vaasan vanhustenhoidon viranhaltijoiden ja työntekijöiden vastauksia siihen, miten tähän tilanteeseen on tultu ja miten tästä mennään eteenpäin.

Tilaisuus on maksuton, kaikille avoin ja sisältää kahvi- ja pullatarjoilun. Järjestäjänä Vaasan sosialidemokraattinen kunnallisjärjestö.

—–

Stängning av bäddavdelningar i Vasa stadssjukhus har lett till att människor skickas till grannkommuner i tom 100 km från anhöriga. Förutom att sjukhusavdelningarna stängs finns det brist på platser för serviceboende och inte alla äldre kan tas hand om i hemvården.

Vasa stadsfullmäktiges socialdemokratiska gruppen föreslog på fullmäktiges frågestund i Februari att staden skulle öppna en ny avdelning tills alla äldre kan bli en plats för god vård annanstans. Enligt vår åsikt kan ingen äldste skickas utom räckhåll till sina anhöriga.

Kom och diskutera, dela din erfarenhet eller hör svar från Vasas äldreomsorgs tjänstemän och anställda om hur denna situation har uppstått och hur man ska hantera det.

Evenemanget är gratis, tvåspråkig, öppet för alla och inkluderar kaffe och bulle. Organiserad av Vasa socialdemokratiska kommunorganisation.

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>